Oplevelses rejser Vietnam

Hvis man skal ud og rejse er der mange forskellige valgmuligheder for spændende destinationer. I flere år har Thailand været et af de mest populære rejsemål når europærer skal rejse til Asien. Men indenfor de sidste år er turismen begyndt at sætte sit præg på landet, og den kulturelle oplevelse er derfor ikke den samme. Der er dog stadig mange andre lande som kan tilbyde masser af kultur, tradition og eksotiske eventyrer.Rejs bl.a. til Vietnam, som udgørtilbyder et eksotisk rejsemål. Landet Vietnam har en storslået natur, en spændende madunivers samt mange forskellige seværdigheder. Når man overvejer at rejse længere væk, er der adskillige grunde til at rejse forbi Vietnam. I landet Vietnam bor der god og vel 86 millioner mennesker det primær sprog er vietnamesisk.

Det Vietnamesiske land er særlig kendt for sin mad, som primært laves af lækre friske råvarer til diverse ris-nudel salater i mange afskygninger og hot pots, samt de krydderikombinationer der ikke findes andre steder i verden. De fleste steder i Vietnam anvender de frisk chili i maden, hvorfor man bør være opmærksom på dette, hvis ikke man vil have stærk mad. Er man til gastronomiske udfoldelser er Vietnam et land i særklasse som kan byde på en enestående madtradition med et uendeligt antal friske krydderier og interessante aromaer. Når man rejser til Veitnam, kan man forvente at spise fantastisk og nærende mad, som er et af landes største skatte.

Det som gør Vietnam attraktivt som rejse destination er rodfæstetlandets fortid. Vietnam er et land med en yderliggående fortid, med både krig og fattigdom, samt afbalancering og et flittigt folk, hvilket genspejler sig i de utallige kunstværker der er opstået under de mange skæld sættene historiske situationer. Ønsker du slappe af på ferien, er der adskillige muligheder for solbadning, snorkeldykning og romantiske spadsereture. Vietnam har faktisk mange smukke strande med helt krystalklart vand og adskillige store bjergområder, samt store floder hvor man kan tage afslappende sejlture.En stor del af landet består også af rismarker, der i gennem mange tidsaldre har været en af de vigtigste fødevarer depoter i Vietnam.

Der er lukket for kommentarer.