Jeg er blevet leder!

Det hele skal ikke gå op i bonsaitræer her på hjemmesiden, for heldigvis er der da andet i livet f.eks. familien og ikke mindst arbejdet. De seneste par år har jeg leveret en omtumlet jobtilværelse, hvor jeg aldrig rigtig har fundet mig til rette. Enten har jobbet ikke været det rigtige eller også har arbejdsmiljøet ikke været tilfredsstillende i forhold til, hvordan jeg mener en arbejdsplads bør fungere. Det har ført til, at jeg har stået uden arbejde i en længere periode og som alle de andre arbejdsløse efter finanskrisen, så kan jeg godt skrive under på, at det absolut ikke er sjovt, men som med det meste andet her i livet, så klarer man det – og det gjorde jeg også! I stedet for at gå ned med flaget, valgte jeg at investere i min fremtid og det har allerede givet sig rigtig godt ud! Før i tiden, har jeg kun været mellemleder og jeg har derfor ikke haft det overordnede ansvar overfor en gruppe kollegaer. Selve ledelsesdelen har altid interesseret mig og det hænger nok sammen med, at jeg aldrig har følt, at jeg har haft en god leder. Derfor besluttede jeg mig for lidt over et år siden, at starte på en lederuddannelse og det har allerede givet pote. Det tog noget tid og en masse research, for der findes mange forskellige muligheder på internettet. Til slut besluttede jeg mig til at tilslutte til et lederforløb, som Center for Ledelse udbød. De holder til i København, så også rent logistikmæssigt, var det en god og nem måde, hvor jeg kunne spare penge på transport, i forhold til, hvis jeg skulle længere væk i landet. Lederuddannelsen kostede + 50.000 kroner, men da min kone og jeg løbende har sat penge af på en speciel konto, var det til at have med at gøre.

Uddannelsen gav mig en række redskaber til at blive en ”rigtig” leder og uden at gå for meget i detaljer, så var pengene rigtig godt givet ud. Så godt, at jeg faktisk fik job for et par måneder siden – selvfølgeligt i en lederstilling. Det betyder at pengene allerede er tjent ind igen om et halvt års tid og det er jo fantastisk! Jeg glæder mig helt vildt til at komme rigtigt i gang med mit nye arbejde og jeg håber, at jeg med tiden kan udvikle mig til den leder, som jeg føler jeg har manglet i rigtig mange år, da jeg selv var menig medarbejder.

Så selvom himlen er grå og det regner ned fra skyerne, så er det en vidunderlig dag!

Min læring for hele dette forløb er, at du skal investere i din fremtid, hvis du vil have succes. Det at jeg selv – som arbejdsløs – havde betalt for lederkurset, var udslagsgivende i forhold til mit nye job. Lad mig bare sige, at de var svært begejstrede over, at jeg havde udviklet mig på trods af de dårlige odds.

Der er lukket for kommentarer.