De sporty MINI-modeller Coupé og Roadster

MINIen er et ikon og det genkendelige design holder lige så meget i dag, som det gjorde tilbage i 1959. Da bilen i starten af det nye årtusinde blev overtaget af BMW fabrikkerne og fik en større overhaling, blev det samtidig startskuddet til en introduktion af flere nye varianter, der understreger MINIens status som det ultimative, når det kommer til kompakt luksus. Herunder kan du lære mere om de to sporty MINI-modeller Coupé og Roadster.

MINI Coupé

Mini Coupé blev lanceret af MINI tilbage i Juni 2011 og er den første to-sædes MINI og samtidig den hurtigste MINI nogensinde, med 0 til 100 km/t på blot 6.4 sekunder og en topfart på 240 kilometer i timen takket være en kraftfuld firecylindret motor. Designmæssigt har bilen en mere vinklet forrude og et lavere tag, der er med til at understrege bilens strømlinede, sporty look. Som alle andre MINI modeller fås bilen i en række forskellige udstyrniveauer, som kendes under navnene One, Cooper, Cooper S, Cooper D og John Cooper Works (JCW).

MINI Roadster

Roadsteren er cabrioletudgaven af MINI Coupé. En fiks lille tosædet sportsvogn i miniature-udgave med stor motorkraft og den velkendte gokart-fornemmelse med legesyge, køreglade køreegenskaber. Bilen blev først fremvist for omverdenen som en koncept-bil tilbage i 2009 og kom på markedet efter Coupé i 2012. MINI Roadster fås i samme udstyrsudgaver som Coupéen og fås med både manuel og semi-automatisk kaleche.

Skal du være MINI ejer?

For mange er MINIen den ultimative drøm om en kompakt storbybil med køreglæde og stil i fokus. Og med Coupé og Roadster får du endnu mere sjov og motorkraft for pengene. Du kan finde en brugt MINI Coupé eller en brugt MINI Roadster hos forhandleren Bayern AutoGroup, hvor du selvfølgelig også kan købe din MINI fra ny.

Der er lukket for kommentarer.